ŽELI TITULU PRED PUNOM "MARAKANOM": Napadač Zvezde veruje da će stadion biti pun protiv TSC-a

Novosti online

12. 04. 2023. u 16:12

CRVENA zvezda nalazi se na korak od osvajanja šeste uzastopne titule u fudbalu. Crveno-beli bi mogli da je osvoje 22. aprila kada u prvoj rundi plej-ofa dočekuju TSC. Spektakl na tribinama na toj utakmici očekuje napadač aktuelnog šampiona Marko Rakonjac.

ЖЕЛИ ТИТУЛУ ПРЕД ПУНОМ МАРАКАНОМ: Нападач Звезде верује да ће стадион бити пун против ТСЦ-а

FOTO: M. Vukadinović

On veruje da će ekipa već na toj utakmici obezbediti titulu.

- Nema sumnje da će "Marakana" biti puna i da ćemo na najbolji mogući način osvojiti titulu. Biće prilike da je i proslavimo, u poslednjem kolu protiv Novog Pazara, ali sada ćemo već matematički obezbediti trofej i moći da se pohvalimo da smo šampioni Srbije, što dovoljno govori o tome koliko je ovo bila efektna sezona za Crvenu zvezdu. Bod nam je dovoljan, ali ćemo ići na pobedu, a užitak će biti još veći, jer ćemo odmeriti snage sa drugom najboljom ekipom u državi ove sezone, tako da će to biti svojevrstan derbi, još pred punom "Marakanom"... Zaista se radujem tome - rekao je Rakonjac.

Crnogorski napadač je u februaru stigao u Zvezdu i od tada je postigao četiri gola, tri u prvenstvu i jedan u Kupu.

- Zadovoljan sam kako sve protiče, zaista mi je lepo u Zvezdi, svi su me sjajno prihvatili, a od malih nogu sam želeo da igram u crveno-belom dresu, te stvarno uživam. Zahvalan sam treneru Milojeviću na prilici, i nadam se da sam ispunio očekivanja u svakoj situaciji, te da su i navijači zadovoljni, ali generalno, želim još, i pobeda, i golova u Zvezdinom dresu. Sada nas čeka pauza zbog Vaskrsa, te bih svim pravoslavcima poželeo da u miru i ljubavi provedu praznik, a zatim se vidimo na Marakani. Nestrpljiv sam iskreno, biće mi to prva titula u karijeri i to još sa voljenim klubom, sjajno - zaključio je Rakonjac.

Podsetimo, Zvezda je lider na tabeli sa 82 boda, ima 20 više od TSC-a.

BONUS VIDEO: SPEKTAKULARAN GOL ZVEZDE: Kako su samo crveno-beli poveli protiv Radničkog...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)