"ORAO" SLEĆE NA "MARAKANU": Zvezda bi još jednog reprezentativca...

Novosti online

12. 04. 2023. u 13:20

Fudbalski klub Crvena zvezda posle Luke Milivojevića hoće da u svoje redove dovede još jednog srpskog reprezentativca i fudbalera Benfike Mihaila Ristića.

ОРАО СЛЕЋЕ НА МАРАКАНУ: Звезда би још једног репрезентативца...

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Kako prenosi list Informer, Ristić ima sve manju minutažu u klubu iz Lisabona i ako ne produži ugovor sa klubom, Zvezda će pokušati da to iskoristi i vrati levog beka u Beograd.

Ristić je kod trenera Benfike Rodžera Šmita dobio skromnu minutažu, odigrao je nešto manje od 200 minuta, stigao je u ekipu kao zamena za Aleksa Grimalda koji je trebao da napusti klub.

Podsetimo da je Mihailo Ristić prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, da bi za prvi tim debitovao 2014. godine i u crveno-belom dresu je proveo tri godine.

Posle toga sledi odlazak u Krasnodar, pa onda u Monpelje, odakle stiže u Benfiku kao slobodan igrač.

FOTO: N. Paraušić

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!