PARTIZAN U PROBLEMU: Željko Obradović ostaje bez jednog od ključnih igrača

Novosti online

12. 04. 2023. u 08:48

Grčki košarkaš Janis Papapetru mogao bi uskoro da se vrati u Panatinaikos.

ПАРТИЗАН У ПРОБЛЕМУ: Жељко Обрадовић остаје без једног од кључних играча

FOTO: M. Vukadinović

Papapetru je u Beograd stigao kao ogromno pojačanje, ali nije imao sezonu kakva se očekivala, bar na individualnom planu.

On je na 32 evroligaške utakmice zabeležio prosek od 5 poena, 2,5 skoka i 0,9 asistencija, a sva je prilika da će opet obući zeleni dres.

Osim svog bivšeg kapitena, PAO je zainteresovan za još dva košarkaša večitih, a reč je o Papapetruovom saigraču Matijasu Lesoru, odnosno beku Crvene zvezde Luki Vildozi.

Podsetimo da posrnuli grčki gigant na Veliki petak gostuje "parnom valjku" u Štark areni, a tom utakmicom će zatvoriti regularan deo elitnog takmičenja koji je odigrao na katastrofalan način - trenutno je na deobi 15. mesta sa Bajernom sa tek 11 pobeda.

Papapetru ima 29 godina, dolazak u Partizan predstavlja njegovu prvu selidbu u inostranstvo, a do 2018. godine igrao je za Olimpijakos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (4)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!