SVETSKI MEDIJI BRUJE: Dušan Vlahović napušta Juventus! Fudbalski gigant nova destinacija?

Novosti online

13. 01. 2023. u 15:57

OD NOVEMBRA meseca 2022. godine, tačno onog trenutka kako je upravni odbor Juventusa napustio kormilo kluba, kuljaju priče kako će Dušan Vlahović napustiti Torino. U poslednjih nekoliko dana one su splasnule, srpski as nije bio u žiži interesovanja s obzirom da zbog povrede već dugo nije na terenima. Međutim, svetski mediji danas izveštavaju da kreće trka za golgetera "stare dame".

СВЕТСКИ МЕДИЈИ БРУЈЕ: Душан Влаховић напушта Јувентус! Фудбалски гигант нова дестинација?

FOTO: AP

Engleski Arsenal je navodno vodeći u toj trci. Srpski napadač je bio povezivan sa prelaskom u redove "tobdžija" pre nego što je obukao dres Juventusa prošlog januara, ali italijanski velikan tada je bio u nekoj sasvim drugačijoj finansijskoj situaciji od ove, u kojoj je primoran da prodaje.

Prema izveštaju "La Republike", Arsenal planira da potpiše Vlahovića kojeg su skauti, kao i sam trener londonskog tima, Mikel Arteta, pratili već neko vreme.

Mikel Areta foto: EPA

Tvrdi se i da su "tobdžije" prve u redu za potpisivanje napadača, iako bi Juventus tražio ogromnu naknadu za prodaju svoj najvećeg bisera. Juventus želi 110 miliona evra za bivšu zvezdu Fiorentine, koja je ove sezone dala šest golova u 10 nastupa u Seriji A.

Kao glavni konkurent Arsenalu spominje se ni manje ni više nego veliki Bajern iz Minhena koji traga za dugoročnim rešenjem na golgeterskom mestu, i dostojnim naslednim Robert Levandovskog.

Foto AP

U Bavarskoj Vlahovića vide kao novog predvodnika jedne nove generacije u nastajanju na "Alijanc Areni".

O svemu ovome danas su pisali i vodeći britanski mediji, "Bi-Bi-Si", "Miror", a nema sumnje da sledi zanimljiva završnica zimskog prelaznog roka. Sve je izvesnije da će srpski reprezentativac napustiti Apenine, a Premijer ili Bundesliga mogle bi biti njegove nove destinacije.

FOTO: Tanjug/AP

Vlahović je u klub iz Totina stigao u januaru 2022. godine iz Fiorentine u transferu vrednom 80 miliona evra.

Ove sezone je najbolji strelac ekipe, iako ima i probleme sa povredom još od 25. oktobra i utakmice Lige šampiona protiv Benfike.

Srpski fudbaler je povređen stigao i na okupljanje reprezentacije pred Svetsko prvenstvo, a u Kataru je odigrao ukupno 80 minuta.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!