TEVEZ ŠOKIRAO IZJAVOM: "Nisam pratio Argentinu na Mundijalu, ni čestitao Mesiju titulu" - Evo za koga je navijao!

Novosti online

08. 01. 2023. u 15:11

SLAVNI bivši argentinski napadač Karlos Tevez otkrio je da je slabo pratio put reprezentacije svoje zemlje do titule svetskog prvaka u Kataru

ТЕВЕЗ ШОКИРАО ИЗЈАВОМ: Нисам пратио Аргентину на Мундијалу, ни честитао Месију титулу - Ево за кога је навијао!

FOTO: EPA

On je za argentinski radio dao šokantnu izjavu da je više pratio selekciju Francuske lija igra mu se više svidela od one koju su prikazivali gaučosi.

- Nisam baš pratio Svetsko prvenstvo, ali video sam dosta utakmica Francuske jer je to ekipa koja mi se sviđala - rekao je Tevez u razgovoru za Radio Mitre.

Ulogu navijača Argentine u porodici su preuzeli njegovi potomci.

- Nisam još pisao Mesiju jer mu je telefon verovatno eksplodirao od poziva i poruka, ali vrlo sam srećan što su moja deca slavila njegove golove - dodao je nekadašnji napadač Mančester junajteda i Sitija.

Zanimljivo je da je Tevez završio karijeru 2021. i da je tek po njegovom oproštaju albiselesta počela da osvaja trofeje. Igrao je tri finala Kopa Amerike (2004, 2007. i 2015.), a Argentina je ovo takmičenje osvojila baš 2021.

BONUS VIDEO - Koliko su zaradile selekcije na Mundijalu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi