HOROR: Fudbaler završio u bolnici! Pogledajte kung-fu udarac bivšeg igrača Mančester junajteda

Novosti online

07. 01. 2023. u 21:22

DANAŠNjI susret između Olimpika iz Marseja i Hjera obeležile su horor scene.

ХОРОР: Фудбалер завршио у болници! Погледајте кунг-фу ударац бившег играча Манчестер јунајтеда

Foto: Printskrin

Četveroligaš je u kup utakmici ugostio ekipu iz vrha šampionata Francuske, a nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Erik Baili je startovao kod gostiju, no u 15. minutu mu je pokazan direktan crveni karton i to potpuno zasluženo.

Baili je kopačkom udario u prsa Musu Ndiaja, koji je odmah morao u bolnicu.

Reprezentativac Obale Slonovače je šest godina bio na Old trafordu, ali je letos prešao u Marsej na pozajmicu koja traje do kraja sezone.

On se kao igrač Junajteda nije proslavio, uglavnom je bio u drugom planu, dok je u Marseju već upisao 11 nastupa, od čega šest u Ligi 1 i pet u Ligi šampiona.

Nakon današnjeg kung-fu udarca kojim je povredio protivnika naišao je na dosta kritika od strane fudbalskih navijača. Mnogi su se i šalili na njegov račun, a ovo su samo neke od komičnih objava korisnika Tvitera na ovaj događaj.

Inače, uprkos tome što je igrao sa igračem manje, Marsej je pobedio sa 2:0 i tako prošao dalje, a strelci su bili Aleksis Sančez sa penala u 45. i Dieng u 70. minutu.

Marsej i Lion su opravdali ulogu favorita u današnjim mečevima kupa, no šok je priredio Monako, koji je neočekivano ispao od niželigaša Rodeza na svom terenu nakon penala.

BONUS SADRŽAJ: Lista zarada za  2022. godinu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024