LEGENDARNI RUI KOŠTA POTVRDIO: Kreće bitka za najboljeg mladog igrača Mundijala! Enco Fernandez može da ide za sumu od 120 miliona

Novosti online

29. 12. 2022. u 16:22

MNOGO prašine podigla je priča o potencijalnom odlasku iz Benfike zvanično najboljeg mladog igrača Mundijala u Kataru, Enca Fernandeza. A, tvrdnje svetskih medija da će talentovani Argentinac napustiti Portugal potrkepljuje i najnovija objava tima iz prestonice.

ЛЕГЕНДАРНИ РУИ КОШТА ПОТВРДИО: Креће битка за најбољег младог играча Мундијала! Енцо Фернандез може да иде за суму од 120 милиона

FOTO: AP/Tanjug

Predsednik Benfike, legendarni Rui Košta rekao je da će Enco Fernandez moći da napusti lisabonski klub samo uz obeštećenje od 120 miliona evra, prenose britanski mediji.

Interesovanje za mladog argentinskog fudbalera pokazali su brojni evropski klubovi, a između ostalih i Liverpul, Mančester junajted i Čelsi.

- Ne želimo da se odreknemo Fernandeza u januaru, ali želimo da ga zadovoljimo i prihvatimo ponudu od 120 miliona evra - rekao je Košta.

Ako se pročita između redova, jasno je da i sam igrač želi da napravi novi korak u karijeri. Fernandez je stigao u Benfiku iz River Plate za 10 miliona evra plus bonusi.

Za klub iz Lisabona odigrao je 24 meča i postigao je tri gola, što zaista nije impresivan učinak, ali deluje da će mu sjajne partije na Svetskom prvenstvu obezbediti veliki transfer.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima