PREMINUO BIVŠI FUDBALER ZVEZDE: Stigao na Marakanu kao veliko pojačanje, ali zbog povrede kolena nije ostavio veći trag

Novosti online

29. 12. 2022. u 10:16

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Niša, Crvene zvezde i Timoka iz Zaječara Stevan Andrejević preminuo je u 73. godini života.

ПРЕМИНУО БИВШИ ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ: Стигао на Маракану као велико појачање, али због повреде колена није оставио већи траг

foto: EPA

Informaciju o njegovoj smrti objavio je Radnički iz Niša, gde je Andrejević imao status legende.

Rođeni Zaječarac je najveći period karijere proveo upravo na Čairu, gde je igrao od 1971. do 1975. i potom od 1976. do 1980. godine.

Između perioda na Čairu igrao je za Crvenu zvezdu, gde je doveden u moćan tim koji su crveno-beli tada imali. Međutim, na Marakani je povredio ligamente kolena po treći put, zbog čega je oporavak dugo trajao i nije uspeo da se istakne u Beogradu, pa se vratio u Niš.

Nakon gotovo 10 godina na Čairu, karijeru je završio u rodnom Zaječaru, gde je od 1980. do 1982. igrao za lokalni Timok.

Andrejević je u Radničkom iz Niša bio kapiten, ali i funkcioner kluba po završetku karijere, gde je bio sekretar stručnog štaba i član upravnog odbora.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a