VLAHOVIĆ DOBIJA SAIGRAČA U NAPADU? Juventus poslao poslednju ponudu za Holanđanina

Novosti online

24. 08. 2022. u 14:15

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović je na startu nove sezone postigao dva gola na isto toliko utakmica za Juventus, ali uskoro bi mogao da dobije saigrača u napadu.

ВЛАХОВИЋ ДОБИЈА САИГРАЧА У НАПАДУ? Јувентус послао последњу понуду за Холанђанина

FOTO: Tanjug/AP

"Stara dama" je odlučila da pošalje poslednju ponudu Barseloni za Memfisa Depaja. Klub iz Torinu već nedaljama pokušava da se dogovori oko dolaska Holanđanina, a sada je krenuo u završni napad jer je on velika želja trenera Masimilijana Alegrija.

Uprava Juventusa na kojoj su prisustvovali sportski direktor Federiko Čerubini, potpredsednik Pavel Nedved i trener Masimilijano Alegri sastala se u utorak i tu se raspravljalo da li još uvek pokušavati dovesti Depaja ili Arkadijuša Milika.

Nema sumnje da bi Poljak bio jeftinija opcija, ali italijanski strateg više želi Depaja, pošto smatra da Vlahoviću treba pokretljivi partner u napadu.

Ostaje da se vidi da li će "stara dama" uspeti da završi ovaj posao, jer se kraj prelaznog roka bliži (traje do 31. avgusta).

U stranim medijima se pojavila informacija i da je Mančester junajted spreman da Barseloni plati 10 miliona evra kako bi vratio Holanđanina na "Old Traford".

BONUS VIDEO: Reakcija "delija" posle eliminacije Zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona od Makabija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024