NIKO GA NIJE PRIMETIO: Đoković gledao Zvezdu protiv Makabija, pojavio se snimak dolaska teniskog šampiona na "Marakanu" (VIDEO)

Novosti online

24. 08. 2022. u 12:12

NAJBOLjI teniser Srbije Novak Đoković ne krije da je veliki navijač Crvene zvezde iako je bio član TK Partizan. Pošto u Beogradu čeka odluku vlasti SAD da mu dozvole ulazak i time nastup na Ju-Es openu, iskoristio je to vreme da uživo pogleda meč plej-ofa za Ligu šampiona između Zvezde i Makabija iz Haife.

НИКО ГА НИЈЕ ПРИМЕТИО: Ђоковић гледао Звезду против Макабија, појавио се снимак доласка тениског шампиона на Маракану (ВИДЕО)

FOTO: AP

Nažalost, njegovo prisustvo nije pomoglo izabranicima Dejana Stankovića da preguraju poslednju prepreku na putu do Lige šampiona.

Srpski teniser želeo je da njegov dolazak na stadion "Rajko Mitić" prođe inkognito.

Kasnije od ostalih ušao je na stadion Crvene zvezde i nije želeo da privlači preveliku pažnju kako bi u prvom planu bili akteri utakmice, što mu je apsolutno pošlo za rukom pošto sve do snimka koji je objavila jedna navijačica - niko nije ni primetio da je najbolji srpski sportista svih vremena bio na meču.

Nije ovo prvi put da Novak Đoković dolazi da podrži fudbalere na stadionu, prošle godine je poželeo sreću igračima trenera Dejana Stankovića na aerodromu pred polazak na susret sa Kairatom, ali ovoga puta nije im bio taličan pošto je Makabi "odneo" kući grupnu fazu Lige šampiona.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna