TEMPERATURA KROJI PRVENSTVO SRBIJE: Jedan meč se pomera, drugi odložen, "spas" u večernjim terminima

Novosti online

22. 07. 2022. u 11:20

ŽIVA u termometru u subotu će dostići 40. podeljak, biće to jedan od najtoplijih dana ovoga leta, baš kada je trebalo da prvak Srbije putuje na gostovanje u Mocart Bet Superligi.

ТЕМПЕРАТУРА КРОЈИ ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ: Један меч се помера, други одложен, спас у вечерњим терминима

FOTO: M. Vukadinović

Naime, prvog dana vikenda od 18.55 časova bio je zakazan meč u Lučanima, između Mladosti i Crvene zvezde, koji će, kako saznaje Maksbet sport, biti odložen za jedan dan.

Zajednica prvoligaša, na čelu sa direktorom takmičenja Aleksandrom Pivićem, razmatra da ova utakmica bude odigrana samo dan kasnije, s obzirom na to da meteorolozi najavljuju nešto humanije uslove.

Prema novom terminu trebalo bi da crveno-beli u nedelju od 21 čas istrče na meč trećeg kola domaćeg šampionata, a ovakva odluka je opravdana. Dva subotnja meča Partizan – TSC i Radnik – Radnički Kragujevac igraće se od 21 čas, kao što je ranije i bilo planirano.

Na zahtev Radničkog, Nišlije neće igrati ovog vikenda protiv Kolubare u Lazarevcu, pošto su imali dug i naporan put, posle gostovanja na još užarenijoj Malti. Ova odluka je u skladu sa važećim propisima takmičenja u Superligi.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!