KAKAV VELEOBRT: Juventusu fudbalski gigant krade Pogbu ispred nosa

Novosti online

04. 06. 2022. u 15:46

POL Pogba nije uživao u svom životu u Mančesteru, pošto nije uspeo da ostavi trag u engleskom klubu, iako je tamo proveo čitavih šest sezona posle basnoslovnog transfera 2016. godine. Ugovor mu ističe ovog leta i već je odavno poznato da on neće biti produžen.

КАКАВ ВЕЛЕОБРТ: Јувентусу фудбалски гигант краде Погбу испред носа

Pol Pogba foto: EPA

Svetski mediji pisali su da će Juventus pokušati da oživi njegovu igračku karijeru i da je gotovo izvesno da će biti zvanično predstavljen u Torinu.

Ali, kako stvari stoje vezista želi da pređe u redove slavnog Real Madrida. Čini se da Pogba očajnički želi da se preseli u prestonicu Španije iako je za njega zainteresovan još jedan finansijski gigant fudbala, Pari Sen Žermen.

Svake godine fudbalska planeta svedoči glasinama o Pogbi u Real Madridu, posebno kada je Zinedin Zidan, obožavalac Pogbinog profila, bio menadžer kluba. Francuz je javno pomenuo da mu je san da igra za novog evropskog prva, tako da su glasine donekle bile legitimne.

Ali nikada nije bilo nikakvog oblika naprednih razgovora, a njegov san je ostao san... 

Sada Pogba ipak ima priliku da se preseli u Madrid, jer su u red, ali verovatno na čelo te kolone zaseli čelnici "Los Blankosa".

Kontroverzni vezista kako se navodi već je obavestio svoje poslodavce da je njegova vizija jasna, a to je selidba na "Santjago Bernabeu". 

 

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024