OTKRIVENA TAJNA: Abramovič uz dozvolu Putina učestvovao u pregovorima Rusije i Ukrajine!

Novosti online

25. 03. 2022. u 16:25

JEDAN od najbogatijih ljudi na svetu Roman Abramovič dobio je odobrenje Vladimira Putina da bude deo pregovaračkog tima sa Ukrajinom.

ОТКРИВЕНА ТАЈНА: Абрамович уз дозволу Путина учествовао у преговорима Русије и Украјине!

EPA

Član ukrajinske delegacije David Arahamia potvrdio je Fajnenšl tajmsu da se sastao sa Abramovičem tokom prve runde rusko-ukrajinskih pregovora.

On tvrdi da je Abramovič "aktivno uključen" u pregovore, a uključio se u proces preko međunarodne jevrejske zajednice.

Isti medij dodaje da pojedini zvaničnici sugerišu da on možda "preuveličava svoje napore" da izbegne sankcije koje mu je uvela Evropska unija!

Pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov izjavio je da je Abramovič učestvovao u pregovorima u njihovoj početnoj fazi, ali da su potom nastavljeni između dve pregovaračke delegacije.

Predstavnik biznismena ranije nije komentarisao pitanje njegovog učešća u razgovorima sa Ukrajinom, napominjući da, kako je ranije pomenuto, "čini sve što je moguće da podrži napore u cilju što bržeg uspostavljanja mira".

Bogatstvo još uvek aktivnog vlasnika Čelsija procenjuje se na 14,5 milijardi dolara, ne može da rukovodi Čelsijem, kojem je umnogome limitirano finansijsko poslovanje, a britanska vlada ga primorava da proda klub bez mogućnosti profitiranja.

Podsetimo, Roman Abramovič je na 12. mestu na listi najbogatijih biznismena u Rusiji.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna