"MA, KAKAV VLAHOVIĆ": Bivši fudbaler Juventusa pronašao boljeg za "staru damu"

Novosti online

04. 01. 2022. u 09:27

BIVŠI fudbaler Juventusa Masimo Mauro govorio je o tipu napadača koji je neophodan njegovom nekadašnjem klubu, pa je spomenuo i najboljeg strelca Serije A Dušana Vlahovića.

МА, КАКАВ ВЛАХОВИЋ: Бивши фудбалер Јувентуса пронашао бољег за стару даму

FOTO: AP

Dok se klubovi otimaju oko srpskog napadača, on je otkrio da mu je glavni cilj da nastavi da rešeta protivničke mreže i pomogne Fiorentini da ostvari što bolji rezultat.

Vlahović ne trči grlom u jagode, a Juventus ga je do skora želeo očajnički, ali izgleda da su i iz Torina digli ruke, bar do leta.

A bivši igrač "stare dame" predlaže klubu jeftiniju i za njega bolju varijantu od Srbina Đanluku Skamaku.

- Juventusu je potreban napadač koji će ih predvoditi u budućnosti. Neko kao što su Vlahović i Skamaka, s tim što ja mislim da je Đanluka bolji od Dušana. Fizički je dominantniji, ima mogućnost da učestvuje u igri u progresiji i veoma je dobar u kontranapadima. Mislim da bi se savršeno uklopio u Alegrijev stil - rekao je on!

Nije imao lepe reči za Maura Ikardija.

- Da sam direktor kluba nikada ga ne bih doveo. Uzaludno je pretvarati se da se ne primećuje sramota koja ga okružuje. Prevelika izloženost socijalnim mrežama, neuravnotežena supruga-menadžer - zaključio je Mauro.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati