KAKO SE DUŠAN ZBUNIO PRED IDOLOM: Vlahović otkrio Italijanima anegdotu iz Firence

Novosti online

03. 01. 2022. u 11:44

GOLGETER Fjorentine Dušan Vlahović nikada nije krio da mu je fudbalski idol Zlatan Ibrahimović, a u intervjuu za DAZN otkrio je zbog čega ceni asa Milana i kako je izgledao njihov prvi susret.

КАКО СЕ ДУШАН ЗБУНИО ПРЕД ИДОЛОМ: Влаховић открио Италијанима анегдоту из Фиренце

FOTO: Instagram

- Ko je moj idol? Idoli su mi otac, majka i sestra. Kada govorimo o igračima, sviđa mi se Ibrahimović zbog karaktera, njegove želje da ne odustane. Sve što uradi, uradio je sam. Pričamo o igraču i njegovoj ličnosti. Svi znamo kakav je, ne voli da mu iko komanduje, zbog toga je neverovatan igrač - poručio je Vlahović.

Prisetio se kako je izgledao kada mu je Ibrahimović poklonio dres u Firenci, posle meča koji je Milan pobedio 3:2.

- Razgovarao sam sa njim. Posle meča u Firenci u kojem smo izgubili 3-2, on je dao gol, a posle meča sam rekao: "Verovatno je sada dobro, nije mnogo ljut, dobiću dres." Igrajući sa Riberijem shvatio sam da veliki igrači, čak i kada dobiju utakmicu, nisu zadovoljni ako nisu uradili sve što su hteli. Otišao sam pravo u svlačionicu Milana i Ibra je, kao i uvek, sve polako radio. Čekao sam ga, dao mi je dres i slikali smo se. Najviše me je pogodilo to što mi je posvetu napisao na našem jeziku. Govorio sam: Hvala ti, hvala ti, hvala ti... Nije da sam mnogo pričao. Otišao sam kući gotovo obučen u dresu - otkrio je Vlahović.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!