SRBIN IMA BES ŠAMPIONA! Kakve reči Fabija Kapela o Dušanu Vlahoviću

Novosti online

03. 01. 2022. u 11:29

LEGENDARNI italijanski trener Fabio Kapelo dao je obiman intervju za Gazetu delo Sport, u kojem se u jednom trenutku dotakao i nezaobilazne teme u tamošnjem, ali i srpskom fudbalu - gde će Dušan Vlahović nastaviti karijeru.

СРБИН ИМА БЕС ШАМПИОНА! Какве речи Фабија Капела о Душану Влаховићу

FOTO: EPA

Na pitanje novinara „ Gazete delo sport“ da li je Đanluka Skamaća možda pravi igrač za Juventus, Kapelo, koji trenutno radi kao stručni komentator "Skaja", je rekao:

- Da li je Skamaća pogodan za Juventus? Timu je potreban napadač, a on je mlad i kvalitetan igrač. Vlahović bi bio nešto novo. Spreman je za takav izazov, ima energiju i bes šampiona. Ali, bojim se da ćemo ga sledeće sezone videti u bogatijoj ligi od Serije A - rekao je Kapelo.

Podsećanja radi, Dušan Vlahović sa Fiorentinom ima ugovor do kraja juna 2023. godine, zbog čega će najverovatnije ovoga leta promeniti sredinu kako bi klub iz Toskane uspeo da zaradi novac od njegovog obeštećenja.

Foto: EPA-EFE/Luis Tejido

 

Transfermarkt je nedavno ažurirao vrednost igrača i prema poslednjim procenama vrednost reprezentativca Srbije na fudbalskom tržištu iznosi 70 miliona evra.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!