LUKAKU NAPUŠTA ČELSI: Šta to znači za Dušana Vlahovića?

Novosti online

03. 01. 2022. u 09:28

NEZADOVOLjSTVO Romelu Lukakua i potencijalni odlazak iz Čelsija povući će niz neočekivanih poteza na fudbalskoj pijaci.

ЛУКАКУ НАПУШТА ЧЕЛСИ: Шта то значи за Душана Влаховића?

Foto: AP

A sve to ima i te kako veze sa najboljim srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem, koji je na meti mnogobrojnih evropskih velikana.

Naime, Lukaku je nedavno kritikovao odluku trenera Čelsija Tomasa Tuhela, pa je ovaj odlučio da ga izbaci iz tima u narednom meču. 

Prema pisanju italijanske „Gazeta delo sport“, reprezentativac Belgije bi mogao uskoro da obnovi saradnju sa Antonijom Konteom i pridruži mu se u Totenhemu.

Lukaku je pod Konteovim vođstvom blistao u Interu, sa kojim je osvojio titulu u Seriji A, a italijanski stručnjak bi ga rado video i u redovima „pevaca“.

FOTO: AP

 

To ponovo pokreće priče o mogućoj selidbi Harija Kejna iz Totenhema, a prema navodima italijanske štampe, Mančester siti bi narednog leta mogao da završi transfer reprezentativca Engleske, za kojeg je bio zagrejan i pred start tekuće sezone.

FOTO: AP

 

Ukoliko do ovih transfera i definitivno dođe, to bi, prema pisanju „Gazete“, Dušana Vlahovića preusmerilo put Torina, u redove Juventusa, koji takođe očajnički traži rešenje u napadu.

Totenhem i Siti su se prethodnih nedelja pominjali kao ozbiljni kandidati za angažovanje napadača Fiorentine, ali ukoliko završe pomenute poslove sa Lukakuom, odnosno Kejnom, jasno je da će ovi klubovi otpasti sa liste potencijalnih transfer destinacija za Vlahovića.

Podsećanja radi, nekadašnjem napadaču Partizana ugovor s Fiorentinom ističe u leto 2023. godine, pa će naredni letnji prelazni rok biti i poslednja prava prilika za "Violu" da dobro zaradi na njegovom transferu.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)