SRBI HARAJU FUDBALOM! Filip Kostić golom sa 40 metara nokautirao treći tim Bundeslige (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2021. u 19:34

SRPSKI fudbaleri ovih dana briljiraju.

СРБИ ХАРАЈУ ФУДБАЛОМ! Филип Костић голом са 40 метара нокаутирао трећи тим Бундеслиге (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Aleksandar Mitrović je nastavio čudesnu golgetersku seriju, Dušan Vlahović sa dva pogotka "presudio" velikom Milanu, a pridružio im se i reprezentativni kolega, Filip Kostić.

On je, nastupajući za Ajntraht na gostovanju trećeplasiranom timu Bundeslige, Frajburgu, sjajno izveo slobodan udarac u 43. minutu i zatresao mrežu domaćina sa više od 30 metara.

Kostić je, istina, želeo da centira klupskim kolegama, ali kako niko od njih nije dotakao loptu, ona se na oko sedam metara od gola Frajburga odbila o tlo i odsela u mreži, iza leđa nemoćnog golmana Flekena.

Time je reprezentativac Srbije postavio konačnih 0:2 u korist tima iz Frankfurta, koji je u 34. minutu poveo preko Lindstoma.

Posle ovog meča, Frajburg je ostao na trećoj poziciji Bundeslige, sa 22 boda, šest manje od vodećeg Bajerna i pet manje od drugoplasirane Borusije, a Ajntraht nije uspeo da napreduje s 11. mesta, na kome je sa 15 bodova, jer je i deseti tim na tabeli, Hofenhajm, trijumfovao (2:0 protiv Lajpciga) pa i dalje ima dva boda više.

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna