ĆAVI IMAO DOBAR DEBI: Barselona prekinula loš niz i slavila u gradskom derbiju

Č. V.

20. 11. 2021. u 23:17

ĆAVI je drugi put debitovao za Barselonu, ali ovoga puta kao trener. Pamtiće po dobrom utakmicu protiv Espanjola, pošto su Katalonci slavili u gradskom derbiju sa 1:0 i na taj način prekinuli niz od četiri meča bez pobede u prvenstvu.

ЋАВИ ИМАО ДОБАР ДЕБИ: Барселона прекинула лош низ и славила у градском дербију

FOTO: AP/Tanjug

Uvela je legenda kluba neka nova pravila po dolasku na "Kamp Nou". Da li je to dalo rezultat? Rano je pričati, ali ono što se piše je trijumf, pa makar bio on i minimalan.

Ćavi Ernandez/FOTO: AP/Tanjug

Prvo poluvreme bilo je bez nekih velikih uzbuđenja. Jedino vredno pomena izdvaja se pokušaj kapitena Barselone Sehija Busketsa iz velike udaljenosti. Ipak, Dijego Lopez ga je odličnom intervencijom sprečio da se upiše u strelce.

Nastavak utakmice doneo je mnogo više uzbuđenja, a početak je bio idealan za domaćina. Memfis Depaj je oboren u kaznenom prostoru rivala. Upravo je Holanđanin namestio loptu na belu tačku i doveo je Katalonce do vođstva.

Gosti su do kraja utakmice nekoliko puta opasno zapretili. Uradio je to Raul de Tomas, ali je mreža Mark Andrea ter Štegena ostala netaknuta.

Barselona posle ove pobede ima 20 bodova i zauzima šesto mesto na tabeli, dok je Espanjol na 11. poziciji u La Ligi sa 17.

BONUS VIDEO: Hit video: Mitar u papučama i s trobojkom oko vrata pozdravlja srpske navijače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a