VLAHOVIĆ DOBIO NAJJAČI SAVET: Napusti Firencu uz aplauz, podignute glave i idi kod Zlatana

Novosti online

08. 11. 2021. u 13:42

DUŠAN Vlahović je glavna tema na Apeninskom poluostrvu.

ВЛАХОВИЋ ДОБИО НАЈЈАЧИ САВЕТ: Напусти Фиренцу уз аплауз, подигнуте главе и иди код Златана

Tanjug/AP

I kad igra dobro i kad igra loše, Srbin puni naslovne strane italijanskih medija.

Nije se proslavio u meču protiv Juventusa, ali i dalje "stara dama" svim silama želi da angažuje centarfora Fiorentine, o kome je sve najlepše pričao i Valeri Božinov.

Bugarski reprezentativac i nekada velika fudbalska nada je u jednom trenutku delio svlačionicu sa Vlahovićem u Partizanu, pa i ne čudi što su baš njega Italijani pozvali za razgovor.

- Dečku ide jako dobro i ponaša se kao pravi profesionalac. Brojke su na njegovoj strani. Bori se, igra, postiže golove, vuče tim... Naravno da bi navijači voleli da ostane, ali on je taj koji odlučuje o svojoj sudbini i gde će igrati dalje. U ovom momentu možemo samo da mu odamo priznanje kakav je igrač i profesionalac. Na ljudskom nivou je izuzetan momak. Radi i trenira na maksimalnom nivou kao da je svaka sledeća utakmica finale. Gladan je, odlučan i ambiciozan. Priznao mi je ranije da jednog dana želi da postane naslednik Zlatana Ibrahimovića i naporno radi da ostvari taj cilj - rekao je Božinov za italijanske medije. 

Valeri Božinov foto: N.Paraušić

 

Vlahović je odbio novi ugovor u Fiorentini i jasno stavio do znanja klubu da želi transfer u neki već klub, što se nije dopalo navijačima "ljubičastih" koji su mu zviždali posle toga.

- Normalno je da dečko želi da napreduje, da igra u Ligi šampiona i osvoji nešto bitno. Ako već mora da napusti Firencu, neka to uradi uz aplauze i podignute glave. Zaslužuje takav tretman kod navijača.

Najviše se spekuliše o Vlahovićevom transferu u Juventus.

- Ne bi me iznenadilo. Možda se navijači neće složiti zbog rivalstva, ali u današnjim vremenima više nemate simbole klubova kao što su bili Maldini, Toti, Zaneti, Del Pjero... Voleo bih da ga vidim u timu sa njegovim idolom Zlatanom i mislim da bi i on bio srećan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024