Proslavljeni američki košarkaški trener Greg Popovič je srpskog porekla i po ocu i po majci! Iako se dosad u gotovo svim napisima o njegovom poreklu navodilo da mu je majka Hrvatica, istraživanjem objavljenim na portalu Poreklo nesumnjivo je utvrđeno da to nije tačno.

Aleksandar

29.07.2021. 14:51

Da je Hurvat, bio bi Fratrović a ne Popović ! Ne znam samo kako fratri dobijaju naslednike, kad se j... u g... Naši popovi ne mogu da dobiju parohiju dok se ne ožene. Ne možeš da popuješ a da juriš tuđe žene.

Lucky

29.07.2021. 21:30

Čekajte bre malo!!! Da li je Novak SRBIN ili crnogorac ili polu nesto.Ako nije covek Srbin da prestanemo da ga svojatamo! Neka se licno izlasni sta je,ne moze Srbin a poreklo crnogorsko ili nesto drugo. SRBIN SI AKO TI JE I POREKLO STPSKO,sto se olemena tice mi SRBI odavno smo prevazisli plenemsku zajednicu,to je za divljake ne za nas kojibsmo imali imperiju i postojimo od kako je sveta i veka. Takodje i Greg da se izjasni. Ako nisu nasi OK. Njima svaka cast ali u tom slucaju neka ih slave oni ciji su! Nismo mi tamo neki sto nista i nikoga nemamo pa treba da krademo Teslu?

Nenad

01.08.2021. 10:27

Bezvezno prepucavanje da li je neko Srbin ili Crnogorac, neka pojedini malo citaju istoriju..... A sto se tice Novaka i Grega nista ne iznenadjuje sto imaju potencijalno zajednicko poreklo, pa braca Petrovic i Bodiroga su braca i to veoma bliska mislim 3 koleno, cini mi se da je Drazenv deda i Bodirogina baba iz iste kuce

Mama

16.08.2021. 12:05

Srbi su stara nacija i rasirena po E ropi i Balkanu.To sto su pokrstavani i islamizovani ne menja poreklo- koren je isti.Nole je Srbin i to redak koji u najtezim vremenima gradi svoju karijeru a nije se ni pokrstio ni islamizovao da bi mu bilo lakse! Kritizeri , postignite delic onoga sto je Nole postigao pa tek tad recite nesto!