NOVA BOMBA NA MARAKANI? Kolarov stiže u Zvezdu na početak priprema!? Poznati svi finansijski uslovi dogovora

Novosti online

27. 05. 2021. u 17:20

NAVIJAČI Crvene zvezde ovih dana imaju dosta razloga za zadovoljstvo. Prvo je osvojena "dupla kruna", potom je stigao Aleksandar Dragović, a "bombe" nastavljaju da pucaju oko stadiona Rajko Mitić.

НОВА БОМБА НА МАРАКАНИ? Коларов стиже у Звезду на почетак припрема!? Познати сви финансијски услови договора

Foto: EPA

Tek što je promovisan Aleksandar Dragović, "Mozzart sport" prenosi da je dogovoren još jedan senzacionalan transfer. Dres Crvene zvezde obući će i Aleksandar Kolarov. Sa bivšim reprezentativcem Srbije sve je dogovoreno prenosi portal, a on će se novom timu priključiti na početku priprema. 

Navodno igraču je spreman ugovor na dve godine, a po slovu ugovora zarađivaće 600.000 evra godišnje. 

Jasno je da će trofejni fudbaler biti u grupi najplaćenijih igrača srpskog šampiona, što znači da će zarađivati oko 600.000 evra po sezoni. Nezvanično se može čuti da je spreman ugovor na dve godine.

Kolarov dolazi kao slobodan igrač, njemu je istekao ugovor sa Interom, a u sezoni je ubeležio sedam nastupa u ligi, tri u Kupu Italije i jednim u Ligi šampiona. 

Posle reprezentativca Austrije Dragovića i doskorašnjeg kapitena Srbije Kolarova, na stadion Rajko Mitić mogao bi da dođe i aktuelni član Orlova, Nenad Krstičić, ali se na povratak veziste čeka da prvo zvanično raskine ugovor sa AEK-om. Navodono je prekid saradnje dogovoren, međutim, čeka se da Grci regulišu finansijske obaveze prema 30-godišnjem fudbaleru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a