NEDOSTAJALI SAMO GOLOVI U MADRIDU: Španija i Portugal odigrali dobar pripremni meč pred EURO

Novosti online

04. 06. 2021. u 22:18

FUDBALSKE reprezentacije Španije i Portugala odigrale su pripremni meč pred Evropsko prvenstvo na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu. Utakmica je bila sjajna, nedostajali su samo golovi.

НЕДОСТАЈАЛИ САМО ГОЛОВИ У МАДРИДУ: Шпанија и Португал одиграли добар припремни меч пред ЕУРО

FOTO: AP

Viđeno je mnogo prilika, posebno pred golov Portugala čija odbrana nije pokazala veliku sigurnost. To ne može da raduje navijače aktualnog evropskog prvaka.

Najbolju šansu propustio je Alvaro Morata u 91. minutu kada je izašao sam ispred golmana Ruja Patrisija, savladao ga, ali pogodio prečku.

Portugalci na ovoj utakmici nisu iskazali napadački potencijal koji poseduju. Nije bilo mnogo opasnosti pred golom Unaija Simona, pa čuvar mreže Atletik Bilbaa nije mogao da pokaže svoje kvalitete.

Kristijano Ronaldo je odigrao ceo meč za svoju selekciju, ali nije bio mnogo opasan po gol "furije". Sigurno da se od njega očekuju mnogo bolje partije na EURU.

Španci će u utorak odigrati generalnu probu pred EP protiv Litvanije, dok će Portugalci dan kasnije igrati protiv Izraela.

Španija se nalazi u grupi sa Švedskom, Slovačkom i Poljskom, dok je Portugalija u "grupi smrti" sa Francuskom, Nemačkom i Mađarskom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja