SVETSKE KLADIONICE PREDVIĐAJU POBEDNIKA EVROVIZIJE: Kvote kažu Malta - a evo kako stoje naše predstavnice

Novosti onlajn

04. 04. 2021. u 17:10

OSTALO je nešto više od 40 dana do početka Evrovizije, a klađenje na to ko će pobediti je počelo odavno.

СВЕТСКЕ КЛАДИОНИЦЕ ПРЕДВИЂАЈУ ПОБЕДНИКА ЕВРОВИЗИЈЕ: Квоте кажу Малта - а ево како стоје наше представнице

Foto Dejan Milićević

Britanski Smarkets, kladionica koja je poznata po tačnom predviđanju rezultata (između ostalih, i predsedničkih izbora), kaže da će pobednica ovogodišnje Evrovizije biti malteška pevačica Destini (Sudbina) i za sada joj daju 17 posto šanse za pobedu. Švajcarska ima 16, Francuska 13, a Bugarska i Italija po 8 posto šansi za pobedu.

Maltežanki pobedu predviđaju i ostale kladionice jer je na vrhu otkako je nezina pesma "Je Me Casse" objavljena na Jutjubu.

Maltu kao pobednika vide i ankete pa je na Wiwibloggsu ova zemlja već danima na samom vrhu po broju glasova ispitanika.

Maltu ove godine predstavlja malteško-nigerijska pevačica Destini Čukunjere koja ima tek 18 godina. Destini peva na engleskom, a po kratkom delu na francuskom slengu pesma je dobila ime. Destini je već pobedila na Evroviziji, ali onoj dečijoj i to 2015. godine.

Kada je reč o našim predstavnicama, Smarkets im predviđa ulazak u finale. Međutim, na evrovizijskom sajtu pesma Loco Loco se nalazi na 30. mestu. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković