OPROŠTAJ OD BALAŠEVIĆA I U MARIBORU: Kantautoru je u ovom gradu bio drugi dom (VIDEO)

Novosti online

21. 02. 2021. u 10:06

VEST o smrti Đorđa Balaševića, kantautora i pesnika, rastužila je čitav region, a svi koji su ga voleli i poštovali opraštaju se od njega, kako na društvenim mrežama, tako i u njegovom rodnom Novom Sadu, ali čak i u Mariburu.

ОПРОШТАЈ ОД БАЛАШЕВИЋА И У МАРИБОРУ: Кантаутору је у овом граду био други дом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, Balašević je pre nekoliko godina imao stan u Mariburu, a u delu grada Lent gde je živeo osvanula je emotivna poruka kojom su se tamo oprostili od njega, a uz to su zapalili i sveće koje su ustavili uz reku Dravu.

Inače, Balašević je često govorio da mu je Maribor drugi dom.

Podsetimo, Balašević se na Infektivnoj klinici lečio od upale pluća, a lekari su dva sata pokušavali da ga vrate u život, ali bezuspešno. 

Pre nekoliko dana izvor blizak porodici otkrio je da se kantautor oseća dobro i da se šali sa lekarima, međutim, po poslednjim informacijama slavni Vojvođanin preminuo je na Infektivnoj klinici u Novom Sadu.

Balašević je rođen 11. maja 1953. godine u Novom Sadu. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)