"OVO JE MOJ OPROŠTAJ": Maja Odžaklijevska usred emisije objavila da joj je to poslednji nastup

Novosti online

29. 11. 2020. u 09:45

PEVAČICA Maja Odžaklijevska gostovala je u emisiji "Luda noć", a nakon što je otpevala pesmu saopštila je da je to njen poslednji nastup, budući da se oprašta od scene.

ОВО ЈЕ МОЈ ОПРОШТАЈ: Маја Оџаклијевска усред емисије објавила да јој је то последњи наступ

Foto: Printskrin RTS

- Ovog puta ste me podsetili da vas podsetim da bi ovo zaista trebalo da bude jedan lep oproštaj, tako da bih molila da ne nastupam, jeste, znam da to volite, ali ja sam malo umorna od svega - rekla je Maja Odžaklijevska u pomenutoj emisiji.

- Opraštam vam što ste me pozvali, u svakom slučaju hvala i naravno, neka ovo bude lep oproštaj - dodala je zatim pevačica, dok su voditelji istakli da se nadaju da će se Maja ipak vratiti na scenu novom pesmom.

Inače, Maja se poslednjih godina retko pojavljuje, ona se povukla iz javnosti, živi od penzije koja je 33.000 dinara i brine o unuku Luki kojem je pre sedam godina dijagnostifikovan autizam.

- Ne mogu unuku mnogo toga da pružim sa svojom malom penzijom, ali on je razuman. Kad mu kažem: "Ne može baka to, nemamo para", snuždi se, ali ćuti. Nije besno dete koje hoće pošto-poto da istera svoje - ispričala je jednom prilikom Odžaklijevska.

- Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete - ispričala je Maja svojevremeno i dodala:

- Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja