LUKAS BRUTALNO DUI LIPI: Ova slika je moj odgovor tebi (FOTO)

Novosti online

21. 07. 2020. u 09:51

ЛУКАС БРУТАЛНО ДУИ ЛИПИ: Ова слика је мој одговор теби (ФОТО)

Foto: Instagram

FOLK pevač Aca Lukas oglasio se na „Instagramu“ porukom upućenoj Dui Lipi, nakon njene objave "Zašto Kosovo nije i nikada neće biti Srbija", te pobune protiv Apple-a koji u je svojoj aplikaciji Apple Maps stavio da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, što i jesu.

- Kosovo je Srbija! D*vaj Lipa! Gospodo, nažalost i uz izvinjenje svima onima koji su i napisali nešto pametno, ja ću biti prinuđen da isključiim komentare. Razlog je očigledan! - počeo je Lukas.

- Iznenadna pojava raznoraznih nepismenih, neobrazovanih, nevaspitanih neandrtalaca, me je naterala da to uradim! Ne pada mi na pamet da ovo preraste u rasističku svađu bolesnih i frustriranih idiota! Svi koji me poznaju dobro znaju da čista obraza pevam u svim delovima bivše Jugoslavije i tako će biti i dalje! - objasnio je Vuksanović i nastavio:

- Međutim, moja savest i obraz mi nalažu da na ovakve provokacije, ničim izazvane, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umetnici. Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam, i uz poštovanje svih vera i nacija, čiji patriotizam svakoga poštujem, dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju - nastavio je.

- To je moje pravo i niko mi ga ne može osporiti. Psovke koje su upućene meni od raznoraznih nedorečenih i isfrustriranih likova mi nisu smetale, ali neću dozvoliti da ovo komentarisanje preraste u šovinističku orgiju raznoraznih dokonih kretena. Šta sam imao rekao sam i to je samo odgovor na ono što je rekla dotična pevačica! Hvala - zaključio je Lukas.

Lukasova objava:

Foto: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Lol

21.07.2020. 11:08

@Dhc - Toliko jak uticaj u svetu Lukas ima. Ljudi uozbiljite se, lepo je njegovo delovanje i misljenje stoji i postoji. No nama treba neko sa svetskim glasom, kako bi narodi to videli kakva se nepravda cini!!!

buki

21.07.2020. 17:29

@Dare - Ni ja nisam znala ko je ona, mada iskreno, ni sada ne znam ništa više osim da je to neka Albanka koja očigledno ne zarađuje dovoljno pevanjem, pa je pronašla dodatni izvor prihoda. Ne biraju način da zadrže opljačkano, ali ne verujem da dotična (zaboravila sam ime) može nešto da doprinese tome. Lično mislim da su bacili pare, ali hvala Karleuši, Lukasu i ostalima koji su joj ukazali na izgovorene gluposti.

maniks

21.07.2020. 14:39

Do pre nekoliko dana niko nije ni cuo za Dupi Lupi, kava bre umetnica nepismena i neobrazovana sa IQ na nivou mora.Da bi se za nju culo zakacila se Kosova. Is bre.

snezana

30.07.2020. 00:30

dosta vise o toj maloj glupacici sto se kaci na kosovo da stekne popularnost slika je bolja od reci bravo aco ako dosad nije znala ko si sad ce zapamtiti i ona i svi njeni sateliti.