FOLK pevač Aca Lukas oglasio se na „Instagramu“ porukom upućenoj Dui Lipi, nakon njene objave "Zašto Kosovo nije i nikada neće biti Srbija", te pobune protiv Apple-a koji u je svojoj aplikaciji Apple Maps stavio da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, što i jesu.

Komentari (11)

Lol

21.07.2020. 11:08

@Dhc - Toliko jak uticaj u svetu Lukas ima. Ljudi uozbiljite se, lepo je njegovo delovanje i misljenje stoji i postoji. No nama treba neko sa svetskim glasom, kako bi narodi to videli kakva se nepravda cini!!!

buki

21.07.2020. 17:29

@Dare - Ni ja nisam znala ko je ona, mada iskreno, ni sada ne znam ništa više osim da je to neka Albanka koja očigledno ne zarađuje dovoljno pevanjem, pa je pronašla dodatni izvor prihoda. Ne biraju način da zadrže opljačkano, ali ne verujem da dotična (zaboravila sam ime) može nešto da doprinese tome. Lično mislim da su bacili pare, ali hvala Karleuši, Lukasu i ostalima koji su joj ukazali na izgovorene gluposti.

maniks

21.07.2020. 14:39

Do pre nekoliko dana niko nije ni cuo za Dupi Lupi, kava bre umetnica nepismena i neobrazovana sa IQ na nivou mora.Da bi se za nju culo zakacila se Kosova. Is bre.

snezana

30.07.2020. 00:30

dosta vise o toj maloj glupacici sto se kaci na kosovo da stekne popularnost slika je bolja od reci bravo aco ako dosad nije znala ko si sad ce zapamtiti i ona i svi njeni sateliti.