MORA SE ZNATI NEKA MERA: Ćana otkrila najčudniji zahtev koji je dobila od publike

Novosti online

15. 07. 2023. u 22:35

PEVAČICA Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana je sinonim za dobar provod i odličnu atmosferu kada su u pitanju privatne zabave na kojima često nastupa.

МОРА СЕ ЗНАТИ НЕКА МЕРА: Ћана открила најчуднији захтев који је добила од публике

Foto: Printskrin/Jutjub/Suzanin izbor

Osim po dobrom provodu, Ćanu publika obožava zato što je prava žena iz naroda koja je spremna da učini sve za svoje fanove sa kojima uvek rado proćaska kada je zaustave na ulici.

Foto: Jutjub printskrin/ Suzanin izbor/Tiktok/sladjanajovic0

Na raznim veseljima se pojavljivala u nesvakidašnjim izdanjima, pa snimci sa njenih nastupa broje mlione pregleda na društvenim video platformama.

Dolazla je u kamionu, fići, pojavljivala se kao iznenađenje, a kako kaže ona čini sve da ljudima koji su je pozvlali na veselje maksimalno ulepša dan.

Kada je pevačica mislila da više nijedan zahtev ne može da je iznenadi, nedavno se to i dogodilo o čemu je govorila za naš portal.

–U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je devojka htela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sednem bilo gde dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mera.

(Grand)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA: Jelena Bašić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)