ISPRAĆAJ LUKE BLEKA U LIVERPUL: Ona mu pruža najveću podršku (VIDEO)

D. Cakić

28. 04. 2023. u 18:55

OVOGODIŠNjI predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“ Luk Blek ispraćen je danas na prestižno evropsko takmičenje u zgradi RTS - a.

ИСПРАЋАЈ ЛУКЕ БЛЕКА У ЛИВЕРПУЛ: Она му пружа највећу подршку (ВИДЕО)

Foto: ATA images

Luki je organizovan ispraćaj za Liverpul, gde će 9. maja predstavljati Srbiju u prvoj polufinalnoj večeri pesmom „Samo mi se spava“.

Foto: ATA images

Luk Black je izabrao interesantnu modnu kombinaciju za odlazak u Liverpul, a interesantno je da je na reveru imao zakačenog belog jastoga, po čemu je postao i prepoznatljiv.

Podršku muzičaru dala je i naša prošlogodišnja predstavnica na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta, a u društvu Luk Bleka viđeni su i glumac  Miloš  Biković i filmska kritičarka i novinarka RTS Sandra Perović.

Foto: ATA images

Njih dvoje su predstavili velelepnu scenu, nakon čega su obišli dvoranu, a izvršni producent takmičenja je na Tviteru objavio da se kraljici Kamili najviše dopala scenografija predstavnika Srbije, Luka Blacka.

Foto: ATA images

– Svi smo se udruženim snagama potrudili da nastup bude lep. Nadam se da će se trud isplatiti. Idemo da se zabavimo i vredno radimo. Konstrakta me je iznenadila, dala mi je jedan savet, jer smo oboje dosta analitični, da se zabavim jer će sve brzo proći. Da zapamtim publiku i osećaj na sceni. I dalje ne mogu da verujem da se ovo dešava – rekao je Luke Black, i otkrio da je oduševljen reakcijom kraljevske porodice.

– Ne mogu da verujem da je kraljevska porodica videla moju scenografiju. Drago mi je zbog komplimenata, moj tim i ja smo puno radili na tome, sa puno stresa i puno zadovoljstva. Kraljica Kamila ima ukusa.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Lukom, kao i atmosferu sa ispraćaja pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)