PRETHODNO OKRIVLJEN ZA UBISTVO IZ NEHATA: Odbačene sve krivične prijave protiv Aleka Boldvina

Novosti online

20. 04. 2023. u 22:01

VELIKI preokret - Slavni holivudski glumac, Alek Boldvin koji je optužen za ubistvo iz nehata, je oslobođen svih optužbi povodom smrti snimateljke Haline Hačins!

ПРЕТХОДНО ОКРИВЉЕН ЗА УБИСТВО ИЗ НЕХАТА:  Одбачене све кривичне пријаве против Алека Болдвина

Foto: Printsskrin Tviter

Optužbe protiv Aleka Boldvina odbačene su za smrtonosnu pucnjavu na setu filma "Rust", prema izvorima upoznatim sa ovim slučajem, prenosi Blic Žena.

Boldvin (65) optužen je po dve tačke za ubistvo iz nehata nakon što je u oktobru 2021. godine ubio kinematografkinju Halinu Hačins (42) na snimanju vesterna u Novom Meksiku. Glumac je vežbao unakrsno izvlačenje kada je pištolj opalio i pogodio kinematografa i režisera Džoel Souza, koji je zadobio povredu koja nije opasna po život.

- Zadovoljni smo odlukom da odbacimo slučaj protiv Aleka Boldvina i podstičemo odgovarajuću istragu o činjenicama i okolnostima ove tragične nesreće - rekli su Luk Nikas i Aleks Spiro, advokati Aleka Boldvina.

Evo čega se Boldvin odrekao

Boldvinovo sledeće pojavljivanje pred sudom u ovom slučaju bilo je prethodno zakazano za 3. maj. Boldvin se već odrekao prava da se pojavi na preliminarnom ročištu.

Oružarka filma, Hana Gutijerez-Rid, takođe je optužena po dve tačke za ubistvo iz nehata zbog Hačinsove smrti. Optužbe za poboljšanje oružja podnete u slučaju protiv Boldvina i Gutijereza-Rida odbačene su krajem februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)