ISPLAĆENI HONORARI: "Skaj korporacija" konačno namirila dugovanja muzičarima sa "Bir festa"

V. N.

12. 05. 2022. u 08:23

KOMPANIJA "Skaj korporacija", koja je kupila pravo na brend "Bir festa" od dosadašnjeg organizatora "Beogradske kulturne mreže", namirila je njihova dugovanja prema 62 izvođača koji su lane, sredinom avgusta, nastupili na toj manifestaciji na beogradskom Ušću, a nisu dobili svoje honorare, već samo neznatni deo.

ИСПЛАЋЕНИ ХОНОРАРИ: Скај корпорација коначно намирила дуговања музичарима са  Бир феста

Foto Arhiva

Među oštećenima su bili, između ostalih, i "JU grupa", "Goblini", "Kerber", "Galija", "Električni orgazam", "Tap 011", "I-plej", "NBG", "Ritam nereda"... Svi, osim Gorana Bregovića koji je nastupio kao "Bijelo dugme".

Kada su grupe posle sedam meseci čekanja digle glas i najavile da će tužiti "Beogradsku kulturnu mrežu", u priču je uskočila "Skaj korporacija", kojoj je "Beogradska kulturna mreža" ostala dužna 55 miliona dinara.

Direktor korporacije Milenko Škarić je na konferenciji za novinare krajem marta rekao da će "Skaj" svojim sredstvima isplatiti izvođačima honorare u iznosu od oko šest miliona dinara i da je to njihova dobra volja. On je tada najavio da će ovogodišnji "Bir fest" biti održan od 18. do 21. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)