BRENIN SIN SMUVAO POZNATU GLUMICU: Viktor Živojinović otkrio sa kojom je lepoticom mesecima u vezi (FOTO/VIDEO)

Novosti online

12. 04. 2022. u 00:09

NEDAVNO se pisalo da je devojka Viktora Živojinovića pevačica Lena Čolak, a sada je isplivala informacija da je njegova izabranica popularna glumica.

БРЕНИН СИН СМУВАО ПОЗНАТУ ГЛУМИЦУ: Виктор Живојиновић открио са којом је лепотицом месецима у вези (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram/viktorernest

Naime, Viktor je raskinuo dugogodišnji vezu sa Sandrom Miljković, a od tada se šuška sa kojom lepotica je sada sin Lepe Brene.

Sada se ispostavilo da je Viktor već duže vreme u tajnoj vezi sa glumicom Milicom Tomašević, a oni su ovo otkrili na proslavi Viktorovog rođendana, ipak Brena i Boba nisu bili na ovom slavlju, pa se potegla i priča da ne podržavaju ovu vezu.

- Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne. Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14-15 sati. Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip - rekao je izvor.

(Svet)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest