OBJAVA UZ SUZE RADOSNICE: Ben Aflek (ponovo) zaprosio DŽenifer Lopez, na ruci pevačice prsten sa zelenim kamenjem (VIDEO)

Novosti online

09. 04. 2022. u 17:47

GLUMICA i pevačica Dženifer Lopez objavila je veridbu sa glumcem Benom Aflekom - 19 godina nakon što je par prvi put otkazao venčanje.

ОБЈАВА УЗ СУЗЕ РАДОСНИЦЕ: Бен Афлек (поново) запросио Џенифер Лопез, на руци певачице прстен са зеленим камењем (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Lopezova (52) je podelila vest sa obožavaocima putem svog biltena OnTheJLo, ali i društvenih mreža. U objavi se vidi da, dok je u suzama radosnicama, nosi verenički prsten sa zelenim kamenjem.

Glumica i pevačica Dženifer Lopez objavila je veridbu sa glumcem Benom Aflekom - 19 godina nakon što je par prvi put otkazao venčanje. Vest o veridbi dolazi godinu dana nakon što je par javno ponovo počeo romantičnu vezu nakon skoro dve decenije razdvojenosti.

Lopezova i Aflek su počeli da se zabavljaju u julu 2002. godine, a veridbu su objavili u novembru te godine. Par je trebalo da se venča u septembru, ali je venčanje odložio par dana pre ceremonije. Januara 2004. raskinuli su veridbu i razdvojili se.

- Ben i ja smo se rastali u trenutku kada sam mislila da smo se zauvek obavezali, to je bio moj prvi pravi slom srca, osećala sam se kao da mi je srce istrgnuto iz grudi - napisala je Dženifer 2014. godine.

Samo tri dana nakon otkazanog venčanja, ona je počela da izlazi sa američkim pevačem Markom Entonijem. Udala se za njega u junu 2004.

Da je ponovo zajedno sa Aflekom, potvrdila je na Instagramu nakon proslave svog 52. rođendana, kada je podelila fotografiju na kojoj se ljubi sa glumcem na privatnoj jahti. Aflek je ranije bio u braku sa glumicom Dženifer Garner, sa kojom je imao troje dece. Razveli su se 2018. posle 13 godina braka.

Aflek o svom privatnom životu malo govori i ne deli skoro ništa u javnosti. Za Vol strit žurnal u decembru je izjavio: „Jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije mudro sve deliti sa svetom. Postoje neke stvari koje su privatne i intimne, i upravo se zovu intimnim, zbog činjenice da se ne dele sa ostatkom sveta".

Lopezova je bila u braku sa Markom Entonijem 10 godina. Razveli su se 2014. i imaju blizance Emu i Maksa (14). Takođe bio u braku sa Ojani Noom od 1997. do 1998. i Krisom Džadom od 2001. do 2003. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OTIŠLA PRERANO, U 47. GODINI: Poznata pevačica preminula u svojoj kući