AL PAĆINO IMA NOVU DEVOJKU? Paparaci ga uhvatili sa 53 godine mlađom crnkom - bila je u vezi i sa DŽegerom! (FOTO)

Novosti online

11. 04. 2022. u 23:59

NAKON što je stavio tačku na vezu sa 39 godina mlađom izraelskom glumicom Mejtal Dohan, Al Paćino (81) uslikan je sa atraktivnom crnkom ispred jednog restorana.

АЛ ПАЋИНО ИМА НОВУ ДЕВОЈКУ? Папараци га ухватили са 53 године млађом црнком - била је у вези и са Џегером! (ФОТО)

EPA

Da su godine samo broj i da nisu prepreka za romantične sastanke i nove ljubavi, dokazuje slavni glumac koji je u subotu uveče uhvaćen sa 53 godine mlađom televizijskom producentkinjom Nurom Alfalom (28).

Čuveni holivudski glumac izveo je Nur na raskošnu večeru u prestižni italijanski restoran u Venis Biču, a paparaci su ih uslikali dok su ulazili u isti automobil.

Oboje su bili u crnom od glave do pete, a atraktivna crnka izabrala je uske helanke, čizme sa visokom potpeticom i rolku sa detaljima od čipke.

Inače, Alfala je očito "slaba" na starije muškarce, s obzirom da je u prošlosti bila u vezi sa Mikom Džegerom (78), a par je raskinuo još 2017. godine. Zanimljivo je da je 2019. povezivana i sa Klintom Istvudom (91), ali je na kraju tvrdila da su samo prijatelji.

Nur je jednom prilikom priznala i da joj godine nimalo nisu važne, te nema sumnje da one nisu prepreka u odnosu sa slavnim Paćinom.

(Mondo))

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024