UHAPŠENA ZVEZDA FILMA "SAM U KUĆI": Davio svoju devojku i pretio joj, a razlog je to što nije naplaćivala njegove autograme

S. K.

23. 12. 2021. u 12:00

ZVEZDA dobro poznatog filma "Sam u kući" Devin Ratraj (44), koji je glumio Kevinovog starijeg brata Baza, uhapšen je zbog optužbi za porodično nasilje nakon što je navodno davio svoju devojku u hotelskoj sobi u Oklahomi.

УХАПШЕНА ЗВЕЗДА ФИЛМА САМ У КУЋИ: Давио своју девојку и претио јој, а разлог је то што није наплаћивала његове аутограме

Foto: Profimedia

Oni su gostovali na dvodnevnom događaju u Oklahomi, gde je glumac predstavljen kao zvezda, a gde se Devin navodno naljutio na svoju devojku dok su pili u jednom baru, zato što dvema obožavateljkama nije naplatila njegov autogram.

Svađa se zatim nastavila u hotelskoj sobi, gde je pokušao da je zadavi. Policija ga je uhapsila, te se sada suočava s optužbama za porodično nasilje, zlostavljanje i davljenje.

Foto: Profimedia

 

 - Žrtva je imala problema s disanjem zbog davljenja, te tvrdi da joj je prekrio usta rukom - navodi se u službenoj izjavi. Navodno joj je Ratraj rekao: "Ovako ćeš umreti" dok je nastavljao da je davi. Ona ga je ugrizla za ruku i pokušala da dozove pomoć. On je tada prestao da je davi, ali je nakon toga navodno počeo jako da je udara. Devojka je uspela da se nekako izvuče iz Ratrajevog stiska i da istrči iz sobe. 

Foto: Profimedia

 

Izvor iz policije rekao je za "Foks njuz" da se glumac "sam predao", a na kraju je pušten iz pritvora, nakon što je platio 25.000 dolara. Poriče sve optužbe.

Ovaj glumac je bivša dečja zvezda najpoznatija po ulozi zločestog starijeg brata Kevina Mekalistera u božićnom filmu "Sam u kući" iz 1990. godine, u kojem glavnu ulogu tumači Makalaj Kalkin.

BONUS VIDEO:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)