ŽESTOK OKRŠAJ POPOVIĆA I SANJE KUŽET: Pomenuo joj bivšeg muža, pa mu isključili mikrofon!

Novosti onlajn

19. 11. 2021. u 16:39

U ZVEZDAMA Granda definitivno nikada nije dosadno, ni gledaocima, ni publici u studiju, a ni žiriju koji se uvek odlično zabavlja na snimanju. Iako smo "navikli" da trzavice postoje među članovima žirija, ovog puta su se sporečkali Saša Popović i voditeljka Sanja Kužet.

ЖЕСТОК ОКРШАЈ ПОПОВИЋА И САЊЕ КУЖЕТ: Поменуо јој бившег мужа, па му искључили микрофон!

Foto: Instagram

U Zvezdama Granda definitivno nikada nije dosadno, ni gledaocima, ni publici u studiju, a ni žiriju koji se uvek odlično zabavlja na snimanju.

Iako smo "navikli" da trzavice postoje među članovima žirija, ovog puta su se sporečkali Saša Popović i voditeljka Sanja Kužet.

- Ti stalno imaš nekog drugog - dobacio je Popović, ali se voditeljka nije "upecala" na njegovu provokaciju, već je odgovorila precizno - da ima ukupno pet saradnika.

Foto: Novosti arhiva

- Ove godine je počela da šara - nadovezala se Ana Bekuta, a zatim je žiri uglas počeo da peva "Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam".

- To što šara pusti to, kad ćeš početi da varaš? - pitao ju je Popović, a ona odgovorila da je s tim završila.

- Što sam šarala - šarala - dobacila je Ceca, a Popović je objasnio da se šalio i da je ona majka dvoje dece, da je u srećnom braku, ali je ponovo pokušao da je "pecne".

- Trenutno je u drugom braku, pa sad...videćemo kako će da se razvija situacija - nastavio je Popović po svome, ali mu je voditeljka tada odbrusila.

- Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i mislim da se to vidi - rekla je Sanja Kužet koja je jedna od najlepših i najzgodnijih voditeljki. 

Međutim, peckanje se ni tu nije završilo...

- Znaš kako ja to gledam? Prvi muž, prvo dete, drugi muž, drugo dete, e, ako bude treće dete...- počeo je da objašnjava, ali mu je mikrofon ubrzo bio utišan od strane režije.

- Isključen si, nema te! Je l' vi nešto odavde čujete? Kako ono beše, 1:0 za mene? - ironično i pobednički je odbrusila Sanja, a članovi žirija su je podržali.

- Kako te rastavila na proste činioce! Rešila te! E, moj Popoviću... Ovo je trica, nula bodova - dobacili su Marija Šerifović i Bosanac.

(MONDO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)