SANJAO SARADNJU SA OPAČIĆEM: Pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić objavio prvu pesmu "Đerdan"

V. N.

25. 10. 2021. u 22:56

POBEDNIK ovogodišnje sezone "Zvezda Granda", Mahir Mulalić, predstavio je svoju prvu pesmu "Đerdan". Kompletan autor numere je hitmejker Bane Opačić, a Darko Dimitrov je potpisao aranžman.

САЊАО САРАДЊУ СА ОПАЧИЋЕМ: Победник Звезда Гранда Махир Мулалић објавио прву песму Ђердан

Mahir Mulalić, Foto ATA Images

- "Đerdan" je pesma koja svakom izvođaču treba da se desi - nadahnuto će Mulalić. - Moj prvi susret sa Banetom je protekao na najbolji mogući način. Sedeli smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog. Njegov rad pratim već godinama, i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali nisam mogao ni da naslutim da će to biti moja prva pesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega u Skoplju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod. Pun je inovacija i nepredvidivosti, sjajan je.

Bane Opačić, Foto ATA Images

Mahir ne krije uzbuđenje zbog pozitivnih reakcija na pesmu - kako svoje mentorke Marije

Šerifović, pod čijim se budnim okom sve odvijalo, tako i finalista sa kojima se druži, ali i publike koja je deo numere mogla da čuje na društvenim mrežama.

- Drago mi je što ljudi osete emociju ove pesme. Sad mi je srce na mestu.

Pre televizijske premijere, Mulalić je svoj prvenac otpevao kolegama iz takmičenja, finalistima, koji na svaka tri meseca organizuju okupljanje i žurku. Tako je bilo i prošle nedelje, kada se Skadarlijom uz ovacije orio "Đerdan".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili