KULTNI "SEKS I GRAD" DOBIJA NASTAVAK: Tri dame sa Menhetna u novim avanturama

Jl. B.

14. 08. 2021. u 11:36

VEST da se kultna američka serija "Seks i grad" vraća na male ekrane delovala je nestvarno krajem prošle godine, ali upravo to će se dogoditi do kraja 2021. na striming platformi HBO Maks.

КУЛТНИ СЕКС И ГРАД ДОБИЈА НАСТАВАК: Три даме са Менхетна у новим авантурама

Sintija Nikson, Sara Džesika Parker i Kristin Dejvis / Foto IMDb

U Njujorku uveliko traje snimanje deset polučasovnih epizoda nastavka, koji je u novom televizijskom životu dobilo naziv "I tek tako" (And Just Like That). Serija autora Derena Stara, zasnovana na knjizi Kendas Bušnel, poznata je po tome da se bavi tabu temama, duboko analizirajući muško-ženske odnose i položaj žene u društvu. Serija, koja je trajala od 1998. do 2004, osvojila je sedam "Emi" nagrada i osam puta je ovenčana "Zlatnim globusom", a usledila su i dva filma, 2008. i 2010.

Sada Sara Džesika Parker (56) kao Keri Bredšo, Kristin Dejvis (56) u ulozi Šarlot Jork i Sintija Nikson (55) u roli Mirande Hobs, odevene po posledljoj modi i na visokim potpeticama, sigurno koračaju ulicama Menhetna spremne za nove avanture. Ipak, kao bomba je odjeknulo da Kim Katral (64) neće ponovo ući u kožu legendarne Samante Džouns, a još nije poznato kako će scenaristi objasniti njeno odsustvo. Pošto nova priča, kako navode iz HBO, prati Keri, Šarlot i Mirandu kroz mnogo komplikovanije životne situacije u pedesetim godinama, ali sa snažnijim prijateljstvom, postoji mogućnost da ih je sudbina razdvojila od Samante, pa je nekada poznata četvorka sada postala trojka. U nastavku serije neće učestvovati ni autor, Daren Star, a Majkl Patrik King će kao reditelj i jedan od scenarista ponovo biti na čelu projekta.

Glumac Kris Not vratio se u rolu čuvenog Zverke sa kojim se Keri mirila i raskidala bezbroj puta. Ljubitelji znaju da su Keri i Zverka ostali zajedno i da su konačno stali na "ludi kamen". Međutim, po svemu sudeći, producenti su odlučili da zabibere njihov odnos i u nekoliko novih epizoda vratiće i lik Ejdana Šoa, kog će ponovo glumiti Džon Korbet. Ništa manje turbulentno neće biti ni u životima drugih junakinja jer su i njihovi televizijski partneri potvrdili povratak. Dejvid Ajgenberg repriziraće ulogu Mirandinog supruga Stiva Brejdija, dok će Evan Hendler ponovo biti Šarlotin muž Hari Goldenblat. Koliko su likovi sazreli s godinama i da li će načiniti iste greške u ljubavi, samo su neka od pitanja na čije odgovore ćemo morati da se sačekamo.

Biće i glumaca koji će prvi put zakoračiti u svet "Seksa i grada". Među njima su Sara Ramirez, koja će tumačiti stend-ap komičarku i voditeljku podkasta Če Dijaz, te Nikol Ari Parker kao Lisa Tod Vekslej, Sarita Čuduri kao Sima Patel i Karen Pitman kao doktorka Naja Volas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)