JELENA ROZGA U NOVOJ VEZI: Pevačica sa sedam godina mlađim momkom

Novosti online

07. 06. 2021. u 16:06

PEVAČICA Jelena Rozga je, kako pišu mediji, uplovila u novu vezu i to sa sedam godina mlađim Ivanom Pažaninom, poznatim kuvarom u Hrvatskoj.

ЈЕЛЕНА РОЗГА У НОВОЈ ВЕЗИ: Певачица са седам година млађим момком

Foto: Instagram

Pevačica i kuvar su se upoznali u martu, kada je zajedno sa Tončijem Huljićem i pevačem Joletom gostovala u njegovoj emisiji. Nakon snimanja, kako mediji prenose, oni su ostali u kontaktu i redovno su se dopisivali.

- Ona je presrećna otkad su zajedno. Tonči je kumovao vezi, odmah se videlo da varnice između njih postoje, a gde ima dima, ima i vatre. Uživaju zajedno, ali ne vole da se javno eksponiraju, tako da zasad neće da potvrde, niti da demantuju vezu. Polako, zaljubljenost se ne može dugo kriti. Otkad su se smuvali, nisu se razdvajali, tako da im je teško pao Jelenin dolazak u Beograd pre nekoliko dana, gde je snimala jednu emisiju s koleginicom Natašom Bekvalac - ispričao je izvor, a prenosi Pink.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Ivan Pažanin je jedan od najboljih hrvatskih kuvara, a njegove specijalitete su probali mnoge poznate ličnosti, među kojima i naš teniser Novak Đoković, holivudski glumac Džon Malkovič, vozači Formule 1, ali i članovi kraljevskih porodica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna