ZLATO ZA ĐORĐA PERIĆA U ESTONIJI: Osnovac iz Bijeljine laureat u disciplini instrumentalni žanr

V.M.

08. 03. 2021. u 11:24

DESETOGODIŠNjI Đorđe Perić iz Bijeljine osvojio je zlatnu medalju na Internacionalnom muzičkom festivalu "Vinter reveal fest" održanom od 03-07. marta 2021 u onlajn format u gradu Talin u Estoniji.

ЗЛАТО ЗА ЂОРЂА ПЕРИЋА У ЕСТОНИЈИ: Основац из Бијељине лауреат у дисциплини инструментални жанр

Foto: V.Mitrić

Đorđe je zlatnu medalju osvojio sa maksimalnim brojem bodova i bio laureat uzrasne kategorije do 12 godina u disciplini instrumentalni žanr.


- Veoma sam srećan što sam i ovaj put bio laureat na međunarodnom takmičenju i sa ponosom predstavljao svoju zemlju - rekao je Perić.


Na ovom takmičenju gde su zastupljeni svi instrumenti učestvovalo je preko 500 takmičara iz 14 zemalja ( Estonija, Rusija, Latvija, Litvanija, Bjelorusija, Ukrajina, Bugarska, Mađarska, Francuska, Indonezija, Poljska, Italija, Srbija i BiH).


Đorđe Perić, koji je učenik Osnovne muzičke škole "Kornelije Stanković" u klasi profesora mr Slaviše Perića  dobio je priznanje za profesionalizam, kreativna dostignuća i visoko kvalitetnu obuku laureata svih uzrasta, saradnju i podršku kao i lični doprinos razvoju kulture i umjetnosti, i  za jačanje prijateljskih odnosa sa zemljama iz inostranstva.


Mlađanom Periću ovo je 73 osvojena nagrada na međunarodnim takmičenjima iz 15 zemalja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju