KENGUR I DALJE NA NEPOZNATOJ "ADRESI": Ne zna sam da se vrati nakon što je pobegao iz ZOO vrta

V. Mitrić

03. 10. 2020. u 15:38

PORODICA Tanasić iz Bijeljine iz čijeg je zoološkog vrta, kraj same Drine, kod „Drinske ruže“, na samom ulasku iz Srbije u Republiku Srpsku i BiH, kod Bijeljine, nestao kengur star godinu i po dana, pre četrdesetak dana, zamolili su lovci, ali i meštane sela u Semberiji da, ako ga vide, odmah, jave, kako bi se omiljena životinja vratila u svoj dom u kom je godinu i po dana, pošto je sa šest meseci, dovedena iz Češke.

КЕНГУР И ДАЉЕ НА НЕПОЗНАТОЈ АДРЕСИ: Не зна сам да се врати након што је побегао из ЗОО врта

V. Mitrić

Domaćin Nikola Tanasić kaže da bi  se kengur vratio, ali ne zna put povrtka, pa mu je potrebna pomoć ljudi. Kengur se plaši samo pasa.Zato bi bilo dobro da lovci obrate posebnu pažnju.

Kengur je izašao i zoo vrta kod Drine, pošto su se sa njim i drugim životinjama, igrali mališani, a onda su ostavljene obe kapije, pa je izašao i otišao u nepoznatom pravcu.Nedavno je viđen, ali oni koji su ga videli nisu uspeli da ga zaustave i vrate „kući“.

Traganje za kengurom se nastavlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)