POKUŠALI OTMICU DVE OSOBE: Policija u Gackom uhapsila dva Trebinjca

D. Ć.

05. 12. 2021. u 13:37

POLICIJASKI službenici Policijske stanice Gacko, 04.12.2021. godine, lišili su slobode dva lica iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela otmica i narušavanje nepovredivosti stana.

ПОКУШАЛИ ОТМИЦУ ДВЕ ОСОБЕ: Полиција у Гацком ухапсила два Требињца

Foto D. Pozderović

Kako navode u PU Trebinje, Policijskoj stanici Gacko prijavljeno je od strane lica inicijala S.M. da su u jednu kuću provalila nepoznata lica, oko 22,30 časova, na području opštine Gacka, gde je trenutno boravila sa licem inicijala B.B. Nepoznata lica su prinudila lice inicijala B.B. da krene sa njima, a licu inicijala S.M. da krene sa svojim vozilom iza njih, i da ne pokušava ništa.

- Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mere i radnje u cilju pronalaska istih, te su iste noći u 23.00 časova, u mestu Avtovac, opština Gacko zaustavili putničko vozilo marke „Touran“ u kojem su pronašli lica inicijala Đ.Š. , N.B. i B.B. Lica inicijala Đ.Š. i N.B. su odmah lišeni slobode – naveli su u PU Trebinje.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od strane policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, lica inicijala Đ.Š. i N.B. će uz Izvještaj o počinjenim krivičnim delima otmica i narušavanje nepovredivosti stana biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a