NEMA POTREBE DA SE SASTAJEMO! Dodik o navodnom razgovoru sa Šmitom

S. M.

09. 09. 2021. u 15:33

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da nije razgovarao sa Kristijanom Šmitom u Istočnom Sarajevu, te da je pisanje federalnih medija spekulacija i poručio da njegov stav o ovom pitanju ostaje isti.

НЕМА ПОТРЕБЕ ДА СЕ САСТАЈЕМО! Додик о наводном разговору са Шмитом

Foto arhiva

Dodik ističe da federalni mediji imaju za cilj da naprave neku vrstu deorganizacije, te poručio da neće razgovorati sa Šmitom u svojstvu visokog predstavnika dok god se to pitanje ne reguliše u Savetu bezbednosti.

- S kim god i kad god bude Šmit razgovarao, dve stvari su važne. Ne pričam o njemu kao ličnosti, ne pričam o njemu kao eventualno visokom predstavniku. On nije visoki predstavnik, nije imenovan odlukom SB. Za mene ostaje takav i nema potrebe da se mi sastajemo - izjavio je Dodik reagujući na informacije medija iz FBiH da se juče sastao sa Šmitom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)