REZOLUCIJA o Bosni i Hercegovini koju je usvojio Evropski parlament jasna je poruka Bošnjacima da nastave da se bore za takozvanu građansku državu koja je u stvari unitarna BiH u kojoj bi oni apsolutno vladali. Ko želi unitarnu BiH, ne želi Republiku Srpsku.

Desimir

25.06.2021. 22:55

Neke zapadne zemlje hoce treci svetski rat to je njihova politika demostracija sile nece im uspeti mnoge drzave su unistili hitlerova politika je propala uz mnogo zrtva hoce to da se ponovo desi

RAKONI

25.06.2021. 23:05

Crna Gora je banana drzava u kojoj se Srpski narod drzi u logoru iz kojeg ne mogu da se izvuku vec 30 godina !! (Ne)Srbi koji tamo dolaze na vlast ne zastupaju narod vec ZAPADNE sile kome su postali sluge !! Zalosno !! Dace Bog da se i oni oslobode !! Zivela RS !!!

Djurdja

26.06.2021. 06:43

Jedan deo EU samo pravi gluposti a ne vidi da ce se jednog jutra probuditi pod polumesecom i zelenim barjakom. Mozda oni to stvarno i zele ali nama je toga bilo dosta i previse.

Kosta

26.06.2021. 11:36

Srbija nesme da dozvoli ukidanje R. Srpske i gubljenja entiteta zagarantovanog dejtonom. Nakon progona Srba iz Hrvatske i nepriznavanja tadašnje Krajine kao Autonomije što niko nije osudio, zatim otimanje Kosova , otcepljenja Crne Gore gde se Srbi ne pitaju ništa, pa onda dolazi na red Sandžak i Vojvodina cilj je uništavanje Srbije i Srba konačan da se svede na šumadijski okrug. Dosta zavisi od nas da se okrenemo Rusji i otvoreno zatražimo pomoć a Amerika i njihovim mentori sa zapada da im okrenemo ledja da bi opet ujedinili i sačuvali srpstvo.

SvenSrb

26.06.2021. 18:19

Mi smo u Švedskoj sve gledali. Tu pripremu Genocida u Sebrenici iz Amerike. Tako su naredili. Alija sluša pokorno i tako su uradili??? Mi u Švedskoj smo videli i znamo da nema Genocida. To su izginuli JNA Dečaci koji su presvučeni u civilno odelo da bude kao Deca tih Majki u Srebrenici. Oni su počinili zločin u 17 Sela oko Milića i Bratunca. A oni što su ubjeni u Stroju. To su Srpska deca to nije važno. Oni misle da su uspeli. Ali ima nas mnogo koji možemo posvedočiti i dokazati.