TRADICIONALNO JELO FRANCUSKE KUHINJE: Cordon bleu, meso se lepi za prste
NEVEROVATNO sočno i slasno jelo od piletine sa dodacima.
Potrebno:
* 4 pileća fileta
* 150 g kremastog sira
* so, biber
* 4 parčeta šunke
* 1 kašika brašna
* 1 jaje
* 6 kašika prezli
* 3 kašike ulja
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte peršun sa sirom pa dodajte so i biber, po ukusu. Pileće filete razrežite pa ih izlupajte tučkom. Na svako parče mesa stavite po parče šunke i sir sa peršunom. Krajeve preklopite pa pričvrstite čačkalicama. Uvaljajte meso u brašno pa umačite u razmućeno jaje pa u prezle. Pržite na dve kašike ulje, sa svake strane po 5 minuta.
(Trpeza)
Preporučujemo
NAROČITO JE POGODNO ZA VEGETARIJANCE: Odresci karfiola sa puterom od kapara i prezlom
06. 02. 2024. u 09:00
KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona
DžERALD Knaus, šef ESI instituta i glavni protagonista i menadžer kampanje Aljbina Kurtija, rekao je da postoji nekoliko država članica Saveta Evrope koje se spremaju da blokiraju glasanje za prijem tzv. Kosova u Komitet ministara, gde pominje i dve savezničke države lažne države - Francusku i Nemačku.
04. 05. 2024. u 12:59
JOŠ JEDAN PREDSEDNIK NA POTERNICI RUSIJE: Posle Zelenskog, Moskva sada traži njega
MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Rusije stavilo je na poternicu bivšeg predsednika Ukrajine Petra Porošenka, a odgovarajuća poternica se pojavila u bazi podataka resora.
04. 05. 2024. u 15:20
POSLE OPTUŽBI DA KRIJE NACIONALNOST I VEROISPOVEST: "Ja sam Srpkinja, krstiću sina u Hramu!" Maja Berović o PRAVOM imenu i poreklu
"JA SAM Srpkinja i ponosim se time!"
01. 05. 2024. u 13:14
Komentari (0)