Zlatna vodeničarska pogača je rastresita i sočna, preukusna. Za njenu izradu potrebno je potruditi se, ali isplati se.
Pogača od kukuruznog brašna filovana sirom, bolja je od bilo koje domaće pite.
Važan aspekt za dobar kakao krem je upravo izbor sastojaka. Koristite kvalitetan puter sa visokim procentom masti, jer igra važnu ulogu za teksturu krema. Potrebno je da koristite i kakao prah sa više od 55% kakao mase. Ovo je važno i za ukus, ali i za boju krema.
Potaž od cvekle izuzetno je zdrav, a potrebno vam je svega nekoliko sastojaka. Nijedno povrće nema toliku količinu vitamina i minerala kao cvekla, koji izuzetno povoljno utiču na celokupan organizam. Iako se na našoj trpezi najčešće konzumira kao zimnica, daleko je zdravija i korisnija da se jede sveža.
Limunada je mnogima omiljeno letnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod celog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromenjen.
Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol.
Komentari (0)