AMERIČKA militantna grupa, verovatno inspirirana teorijom zavere "Kuanon" (QAnon), planirala je napad na američki Kongres u četvrtak, prema policijskim obaveštajnim procenama koje su podstakle Predstavnički dom da otkaže planirane sednice iz sigurnosnih razloga.

Komentari (2)

Mapko

04.03.2021. 23:59

Kako je lepo gledati na tv ekranima, kako se vraca boomrang, sjajno i divno je videti kako SAD postaje banana republika koja se ne razlikuje od Kolumbije ili Meksika ili neke arapske drzave. Neka se raspadne vestacka tvorevina kao nekada prokleta Jugoslavija. Nadam se da ce pravi americki patrioti razumeti da od SAD nema sta ocekivati i da je vreme za secesiju i za stvaranje nove, slobodne i prave drzave ; jedino na taj nacin americki patrioti mogu bioloski opstati, inace ce ih istorija izbrisati jednom zauvek. Samo senilni i naivnjaci veruju da ce SAD opstati, ali svi znamo da je SAD zombi drzava u kojoj samo "levicari" veruju, svi ostali osecaju i znaju da je vreme za novi pocetak u novu drzavu, to ce se i desiti, jel od toga zavisi buducnost patriota na ovaj kontinent.

vladimir

05.03.2021. 01:15

Sećate li se Santjaga 1973 god. kada su ubili Aljendea, a američki general Pinoče PUČEM preuzeo vlast!? Da li vam ovo liči na ulice Santjaga? Da liči i biće ih sve više po americi! Ja sam to predvideo jer mi je i želja bila takva!