TRAMPOVA SESTRA MARIJEN TRAMP BERI: On laže, prevarom se upisao na fakultet

Tanjug

23. 08. 2020. u 19:41

ТРАМПОВА СЕСТРА МАРИЈЕН ТРАМП БЕРИ: Он лаже, преваром се уписао на факултет

Foto: EPA

AMERIČKI Vašington post objavio je danas intervju sa sestrom predsednika SAD Donalda Trampa Marijen Tramp Beri u kojem ona tvrdi da on laže, da je okrutan, da ne čita, kao i da se prevarom upisao na fakultet.

Razgovor sa Trampovom starijom sestrom Marijan, koja je savezni sudija u penziji, snimljen je 2018. i 2019. godine.

Berijeva (83) je bila užasnuta "onime što su činili deci na granici" s Meksikom. Kao savezni sudija, ona je jednom u svojoj sudnici prozvala imigrantskog sudiju za maltretiranje tražitelja azila.

Ona pretpostavlja da predsednik Tramp "nije pročitao mišljenje o imigraciji".

"Šta je pročitao", pita Merijen Tramp Beri. "Ne. On ne čita", odgovorila je.

"Sve što želi jeste da se dopadne svojoj bazi glasača... A njegova baza, moj Bože, ako ste religiozna osoba, želite pomoći ljudima. Ne činite ovo", rekla je Berijeva u razgovoru za koji je Post rekao da je tajno sniman.

U drugom trenutku, piše Post, ona je rekla o svome bratu: "Sve je to lažno. Sve je to lažno i okrutno. Donald je okrutan", prenosi Indeks.

Berieva je čak u razgovoru navela da je njen brat Donald (74) bio loš učenik. "Pisala sam domaće zadatke umesto njega", rekla je.

Kako je dodala, "vozila sam ga po Njujorku da bismo pokušali da ga upišemo na fakultet".

Takođe je iskazala užasnutost po pitanju toga kakav je na dužnosti predsednika njen brat.

"Njegov prokleti tvit i laganje, moj Bože", rekla je. "Govorim preslobodno, ipak znaš na šta mislim. Promena priče. Nepripremljenost. Laganje."

Bela kuća zasad nije komentirisala objavu razgovora u Vašington postu.

Razgovor s Merijen Tramp Beri nije objavljen u nedavnoj knjizi koju je Trampova sinovica Meri Tramp objavila o svom stricu "Previše i nikad dosta".

Meri Tramp je rekla da će u predsedničkoj kampanji podržati demokratu Džoa Bajdena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Ivan Zgrozeni

23.08.2020. 19:56

Tipicna ljubomora normalna za bracu i sestre uz primesu necega sto je primetio dr. Sigmund Fojd tokom klinickih ispitivanja: Zene zavide muskarcima na penisu. Ako ne verujte, knjigu u ruke i proucavajte Frojda.

Niko

23.08.2020. 20:02

Uzas, to je sestra, to vise govori o njoj pa makar i biile neke stvari tacne, koja je to sestra? Nije lako u Americi bankrotirati i vracati se na tron, treba biti sposoban i pametan. Povecao zaposlenost, nije zapoceo nijedan rat a sestra ce glasati za veliko zlo. Sve "cestitke". Corona je sve poremetila na planeti pa samim tim i Ameriku.