BRAT RASKRINKAO OBAMU: Barak je nemilosrdni snob, Tramp je neustrašiv, a Bajden izgleda kao da će pasti mrtav

Tanjug

21. 08. 2020. u 15:52

POLUBRAT bivšeg predsednika SAD Baraka Obame Malik Obama ponovo je govorio o svom bratu u medijima, nazvavši ga "hladnim i nemilosrdnim" u nedavnom intervjuu.

БРАТ РАСКРИНКАО ОБАМУ: Барак је немилосрдни сноб, Трамп је неустрашив, а Бајден изгледа као да ће пасти мртав

Foto: EPA

Malik (62) je razgovarao sa Njujork Postom preko Skajpa iz svog doma u kenijskom selu Niangoma Kogelo u subotu kako bi promovisao svoju novu knjigu "Veliki zli brat iz Kenije", prenosi Dejli Mejl.

- Obogatio se i postao snob - rekao je Malik.

- Ono što sam video jeste da je to osoba koja želi da je ljudi obožavaju. Njega treba obožavati, a ja to ne radim. Ja sam mu stariji brat, pa to ne radim - kaže Malik.

Stoga ne iznenađuje da Malik podržava predsednika Donalda Trampa na izborima u novembru.

- Još sam uz Trampa 110 odsto - rekao je. 

- Nije folirant. Kaže nam kako vidi stvari. Odvažan je i neustrašiv i tvrd - izjavio je Malik.

Foto: EPA

On je takođe demokratskog kandidata Džoa Bajdena opisao kao previše starog i slabog za pobedu.

- Mislim da neće uspeti. Zubi mu ispadaju - nasmejao se Malik.

- Izgleda kao da će pasti mrtav.

Malik tvrdi da je proveo poslednje 22 godine pišući svoju novu knjigu, koja ima 435 stranica, a 11. jula je debitovala na Amazonu.

Malik i Barak Obama imaju istog oca, Baraka Huseina Obamu, kenijskog ekonomistu koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1982. godine.

Dvojica polubraće prvi put su se upoznali 1985. godine, kada je Barak imao 24 godine, i bili su u dobrim odnosima godinama.

Ali to se promenilo nakon što je Barak izabran za predsednika, i izbio spor oko toga ko će od kenijskih rođaka biti pozvan na inauguraciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)